Opzet Stichting Vrienden MMZ gewijzigd

Veranderende omstandigheden

Veranderende omstandigheden

Sinds 1977 draagt de Stichting Vrienden MMZ bij om Medische Missiezusters waar ook ter wereld te steunen in hun werkzaamheden. Ook ver daarvoor waren familieleden, vrienden en andere betrokkenen actief om geld in te zamelen…

Lees verder>>

Vervoer in Barquisimeto

Zuster Maigualida werkt in Barquisimeto, een sloppenwijk in Venezuela. In de sloppenwijk steunt ze jongeren en vrouwen in hun zoektocht naar een betekenisvol leven. Juist in deze omgeving is het belangrijk mensen een gevoel van eigenwaarde te laten ervaren. Ze geeft trainingen en helpt hen bij het vinden van opleiding en werk.

Jongeren uit Barquisimeto helpen haar bij de uitvoering van haar werk. Deze jongeren bezoeken het platteland om met de mensen daar de katholieke feesten te vieren zoals Kerstmis en Pasen. Ze nemen dan ook medicijnen en voeding mee. Omdat de afstanden tussen de verschillende locaties waar de jongerengroepen actief zijn erg groot zijn is er een auto nodig. Mede omdat de jongeren ook medicijnen en voeding meenemen naar het platteland.

Zr. Maigualida wendde zich tot Vrienden MMZ voor een bijdrage van € 13.500,- voor een auto. Vrienden MMZ heeft dit verzoek gehonoreerd.

de jongeren van Barquisimeto bij de nieuwe auto voor de missie