Opzet Stichting Vrienden MMZ gewijzigd

Veranderende omstandigheden

Veranderende omstandigheden

Sinds 1977 draagt de Stichting Vrienden MMZ bij om Medische Missiezusters waar ook ter wereld te steunen in hun werkzaamheden. Ook ver daarvoor waren familieleden, vrienden en andere betrokkenen actief om geld in te zamelen…

Lees verder>>

Vastenaktie voor zr. Christianne Gadiot

De in Roermond geboren  zuster Christianne Gadiot is een Medische Missiezuster. Peru is al jaren haar werkgebied. Eens in de drie iaar komt zij ‘thuis’ even biitanken. En hulp vragen. Voor de mensen voor en met wie zij werkt. Nu voornameliik kinderen met een handicap. De kans dat haar proiect in de liist van deVastenaktie wordt opgenomen, is groot. Tijdens haar ‘vakantie’  vertelde zij waarom dat belangrijk is.

Het Bisdom Roermond steunt haar activiteiten. In het bisdomsblad ‘De Sleutel’ van februari staat een artikel over zuster Gadiot en de Vastenaktie. U lees hier deel 1 en deel 2 van de reportage.

Meer informatie over de projecten waarbij zuster Christianne Gadiot en haar medezusters zijn betrokken kunt u vinden bij projecten en betreffen o.a. medicijnen en vervoer voor Barquisimeto, jeugd en jongerenwerk in de sloppenwijk en steun voor het revalidatiecentrum Cofari.