Opzet Stichting Vrienden MMZ gewijzigd

Veranderende omstandigheden

Veranderende omstandigheden

Sinds 1977 draagt de Stichting Vrienden MMZ bij om Medische Missiezusters waar ook ter wereld te steunen in hun werkzaamheden. Ook ver daarvoor waren familieleden, vrienden en andere betrokkenen actief om geld in te zamelen…

Lees verder>>

Rugzakken en zonnepanelen bij zr. Mien in Kenia

De aanhouder wint!

Vandaag ontvingen we bericht van de Stichting Gerardus. Zij hebben zich ingezet voor de realisatie van zonnepanelen,  rugzakken en waterfilters voor Ang’iya:

“Met grote trots kunnen wij u eindelijk mededelen, dat alle goederen Goed en wel in Kenia zijn aangekomen, geïnstalleerd en klaar voor gebruik. U ziet ook hier geldt weer; de aanhouder wint.

We kunnen niet onder woorden brengen, hoe gelukkig men met het behaalde resultaat is in Kenia. Voor het eerst in haar leven, heeft ze, zr. Mien,  een koelkast. Zowel in het klooster als in de Kliniek. Voor het eerst hebben ze voldoende electriciteit, zodat men ook in de nacht op een verantwoorde manier bevallingen kan uitvoeren. Zonder de bijdrage van de Medische Missie Zuster was ook dit bijzonder moeilijk geworden. In de bijlage vindt u de eindrapportage van het project.”

Hier kunt u de (engelse) eindrapportage en dankbrief van zr. Mien lezen.